Leírás
A kókuszreszelék kókuszdió kemény héja alatti bélszövet reszeléke, amelynek energiaértéke igen magas. A kókuszdió húsát kivájják, majd lereszelik és megszárítják, ez a kókuszreszelék. Sütemények tésztájába vagy krémekbe keverik, desszertre, fagylaltra szórják.
A kókuszreszelék egy igen ízletes, sokak által kedvelt alapanyag, amit elsősorban az édes ízvilágú ételek terén használunk előszeretettel, de az ázsiai konyha is igen sokszínűen tudja felhasználni levesekhez, currykhez.
Átlagos tápértékek
100 g termékben: | |||||
Energia: | 2612 kJ / 635 kcal | ||||
Zsír: | 59 g | ||||
amelyből telített zsírsavak: | 48 g | ||||
Szénhidrát: | 7 g | ||||
amelyből cukrok: | 7 g | ||||
Fehérje: | 7,7 g | ||||
Só: | 0,08 g | ||||
Kálium | 600 mg 30% NRV* | ||||
Magnézium: | 90 mg 24% NRV* | ||||
Foszfor: | 150 mg 21% NRV* | ||||
Mangán: | 2,45 mg 123% NRV* | ||||
Napi referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal) |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!